Tényleg át lettünk verve? Hm, nem igazán. Látjuk hétről-hétre az NBI mérkőzéseit, emlékszünk még a nemzetközi kupákban való szereplésre, na meg a televíziónak köszönhetően eljutnak hozzánk is a topligák mérkőzései. Észrevettük a különbséget.

mv.jpgSzalai Ádám őszintén elmondta a véleményét a magyar futball körülményeivel kapcsolatban. Azt mondja korábban már beszélt Csányi Sándor, MLSZ elnökkel is a fennálló problémákról. Nem tagadja, voltak nézeteltérései a pénteki, Hollandia elleni vereség után távozó szövetségi kapitánnyal, Egervári Sándorral. Azt is mondja, mindenki át lett verve azzal, hogy a vezetőség túl nagy célokat tűzött ki a csapat elé. Merthogy ahhoz, hogy kijussunk egy világversenyre, nincs megfelelő játékosállományunk, de még szakmailag alkalmas edzőink sem. Az a baj, hogy nagyon ebbe nem lehet belekötni. A szurkoló viszont nem tud úgy szurkolni, hogy a harmadik helyet szerezzük meg a csoportban, mert az a realitás. Nem, mert nem érdekli a realitás. Azt akarja, hogy a magyar labdarúgó válogatott jusson már egyszer ki egy világversenyre!

Egyébként meg minden tisztelet Szalai Ádámé, hogy kiállt a nyilvánosság elé, és kimondta, amit más nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ginandjuice.blog.hu/api/trackback/id/tr645568425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása